Rating: 0 sterren
0 stemmen

Zeist, Kozakkenput route, 12 km

 * Start adres: Kampdwarsweg 7 3707 JZ Zeist
LET OP: Blijkbaar ook bekend onder: Kampdwarsweg 7, 3769 DK Soesterberg

Dus kijk even welke van de twee je tomtom pakt
* Omschrijving van de te volgen bordjes. Blauwe streep op het bordje (ik vind het meer blauwgrijs)
* Aantal kilometers van de wandeling: 12 km
* Omschrijving van de wandeling:

Mooie tocht waarbij de hond bijna overal los kan.

We parkeren aan het einde van de kampdwarsweg tegenover de aula van Soest in het bos langs de weg. We lopen een stukje terug en beginnen onze wandeling bij de witte slagboom zie foto 3. De honden mogen hier gelijk los. (negeer het ronde blauwe paaltje die je onderweg tegenkomt dat is ruiterpad)
We lopen rechtdoor tot aan de kozakkenput waar de route start, zie foto 8. we pakken links de route op.De honden kunnen bijna de gehele wandeling los, alleen moet er een aantal keer een autoweg worden overgestoken. Dit is allemaal heel ver vooraf te zien als ze aan de lijn moeten. Ook moeten ze nog een stukje aangelijnd langs een rustige weg waar af en toe een auto langskomt. Je komt twee keer langs een steenbok/hertenkamp.Bij de eerste met steenbokken moet je linksom er omheen en dan rechtdoor lopen tot je weer een paaltje ziet, hier ontbreekt namelijk een paaltje.
Bijna op het einde van de route ontbreekt nogmaals een paaltje. Voorbij het info bord bij het boshijgerlaantje kom je langs een weiland, hier voorbij moet je gelijk rechtsaf. Hier mist ook een paaltje, pas aan het einde van het pad vind je die weer terug.

Onderstaande foto's geven een impressie van deze wandeling foto's zijn gemaakt in verschillende seizoenen en staan niet op volgorde